O NAMA

LINGOTEKA

Škola stranih jezika stvorena za djecu i mlade

Lingoteka je osnovana u proljeće 2007. sa željom da ponudi Zagrebu školu stranih jezika koja je potpuno posvećena djeci - svojim programom, kulturom i filozofijom. Od samih početaka bilo nam je jasno da, iako bi to bilo najjednostavnije, ne možemo samo preuzeti gotove programe i ideje viđene kod drugih.

Umjesto toga, odlučili smo se potruditi sami te smo, koristeći znanje i iskustvo, osmislili vlastitu metodu učenja, izradili vlastiti program i procese u nastavi, koje smo 2010 certificirali u sustavu upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008. Trud se isplatio - ove godine Lingoteka slavi 6 godina postojanja zajedno sa mnogobrojnim polaznicima koji su s nama krenuli od početka. Ponosni smo na sve naše polaznike i njihove uspjehe slavimo zajedno s roditeljima.

NAŠA MISIJA I VIZIJA

Posvećeni djeci i znanju

Misija nam je pružiti vrhunsku uslugu podučavanja jezika u profesionalnoj i zabavnoj atmosferi. Vjerujemo da je to moguće samo kroz individualan pristup svakome klijentu, bez obzira na vrstu odabranog tečaja.

Naša je vizija postati sinonim za kvalitetu i biti prvi odabir kod donošenja odluke o tome gdje učiti strani jezik te stvoriti poticajno radno okruženje za profesore jezika u kojemu će moći razvijati svoje radne potencijale na vlastito zadovoljstvo i zadovoljstvo svojih polaznika.